Критики в захваті від Sekiro Shadow Die Twice – перші огляди і думках західних ігрових ЗМІ

468

Анонс Sekiro Shadows Die Twice викликав занепокоєння серед численних шанувальників ігор FromSoftware. Повний перегляд бойової системи разом з відмовою від безлічі рольових елементів, акцент на більш зрозумілою пересічному гравцеві сюжетної кампанії, фіксований герой, сеттінг середньовічної Японії замість похмурого Dark Fantasy і видавець в особі Activision викликали ряд побоювань у геймерському сообществt. Але, як виявилося, побоювання фанатів хардкорних продуктів FromSoftware були зайві і перші огляди на Sekiro Shadows Die Twice підтверджують, що перед нами новий шедевр Хидетаки Міядзакі.

На даний момент найбільше рецензій на PS4 версію Sekiro Shadows Die Twice і сумарна оцінка в 89 балів. Більш прихильно поставилися до гри власники інших ігрових платформ, виставивши «Секиро» 92 бали на Xbox One і 91 для PC-версії гри. В основному, практично всі рецензенти сходяться на думці, що система воскресіння насправді не зробила гру легше і Sekiro Shadows Die Twice – найскладніша гра в історії FromSoftware, тому якщо доводила вас до сказу надзвичайно важкими випробуваннями, готуйтеся спостерігати сотні екранів смертей в новому творінні Хидетаки Міядзакі.

Головні витяги з оглядів Sekiro Shadows Die Twice:

IGN – 95

Sekiro перетворює FromSoftware у stealth-action пригода, яка акцентує увагу на чіткій і вимогливою до майстерності бойової механіки. Гра вміло чергує обдумані і неквапливі стелс-секції з запаморочливими переймами. Застосовуючи численні творчі рішення гра пропонує більш сфокусований на сюжеті ігровий досвід, який позбувається від деяких надмірно загадкових і незрозумілих рішень в іграх FromSoftware, не втрачаючи при цьому атмосферу таємничості. Sekiro – це дивовижна гра, створена на основі знайомих ідей і здатна посісти окреме місце на п’єдесталі разом зі своїми попередниками.

COGconnected – 88

В цілому, я все ще не зміг насититься Sekiro навіть незважаючи на те, що до жахливо багато часу провів за нею в останні дні. Це прекрасна еволюція ідей Soulsborne з вражаючими новими механіками пересування і бойової системи в світі, наповненому дивними персонажами і складними супротивниками. Я в передчутті другого проходження Sekiro Shadows Die Twice, щоб знайти нові області і босів, які я міг пропустити і заодно поліпшити свої інструменти синобі та бойові навички.

JeuxActu – 85

Sekiro настільки ж могутня, як Dark Souls і Bloodborne, ще раз демонструючи вражаючий талант FromSoftware. З незрівнянним арт-дизайном і оригінальною бойовою системою, це безперечно одна з кращих ігор на даний момент.

Hardcore Gamer – 80

На тлі чудової японської естетики Sekiro Shadows Die Twice об’єднує все те, що робить проекти FromSoftware особливими в прекрасну гру, яку полюблять численні шанувальники японських розробників. Смерть у Sekiro Shadows Die Twice може стати повсякденністю, але завжди є причини, щоб встати з мертвих і продовжити пригода.

Після низки оглядів на Sekiro Shadows Die Twice можна з упевненістю заявити, що FromSoftware не обдурили очікування шанувальників і вже завтра, в день виходу Sekiro, кожен з них зможе відправитися в інтригуюче і небезпечна пригода. А якщо ви ще думаєте про те, чи варто купувати гру, то пропонуємо ознайомитися з нашим .